2130467911 Βορείου Ηπείρου 13, Γλυφάδα pawsers.petgroom@gmail.com
hero image

 

Καλλωπισμός Σκύλου
Pawsers - Κομμωτήριο Σκύλων - Καλλωπισμός Κατοικίδιων - Μπάνιο Σκύλου - Μπάνιο Γάτας - Γλυφάδα Αττική

 


Στο Pawsers αναλαμβάνουμε το μπάνιο, το κούρεμα και τον καλλωπισμό του αγαπημένου σας σκύλου. Κατά την υπηρεσία του grooming στον σκύλο σας φροντίζουμε πάντα για την καλύτερη περιποίησή του με τον επαγγελματισμό που διαθέτουμε. 
Παρατηρούμε εάν τυχόν υπάρχουν δερματικές παθήσεις ή χτυπήματα στο δέρμα τα οποία πιθανόν δεν έχει εντοπίσει ο ιδιοκτήτης και παραπέμπουμε σε κτηνίατρο. 
Κατά τη διάρκεια του καλλωπισμού του σκύλου σας διενεργούμε επίσης με ιδιαίτερη προσοχή και εμπειρία τον καθαρισμό του πρωκτικού του αδένα. Η ποιοτική περιποίηση του τριχώματος του ζώου, με την αφαίρεση της νεκρής του τρίχας, είναι μία ακόμη από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε με μεγάλη επιτυχία. 

Μία ακόμη υπηρεσία που προσφέρει το κατάστημα Pawsers είναι και το grooming γάτας. Παρόλο που το πλύσιμο της γάτας μπορεί να γίνεται με λιγότερη συχνότητα από του σκύλου, είναι εφικτό η γάτα σας να συνηθίσει τη διαδικασία του μπάνιου. Ορισμένες γάτες αρέσκονται στην επαφή με το νερό εάν την συνηθίσουν από τη νεαρή τους ηλικία. 
Χρησιμοποιούμε κατάλληλα σαμπουάν για την ευαίσθητη επιδερμίδα της γάτας και απαλλάσσουμε το αγαπημένο σας γατάκι από επικίνδυνα μικρόβια. Με το μπάνιο της γάτας μειώνεται ένα μεγάλο ποσοστό των αλλεργιογόνων ουσιών που υπάρχει στο επιθήλιό της και επωφελείστε άμεσα με αυτές τις καλύτερες συνθήκες υγιεινής.