2130467911 Βορείου Ηπείρου 13, Γλυφάδα pawsers.petgroom@gmail.com
hero image


 

Καλλωπισμός Γάτας
Pawsers - Κομμωτήριο Σκύλων - Καλλωπισμός Κατοικίδιων - Μπάνιο Σκύλου - Μπάνιο Γάτας - Γλυφάδα Αττική


 

Μία ακόμη υπηρεσία που προσφέρει το κατάστημα Pawsers είναι και το grooming γάτας. Παρόλο που το πλύσιμο της γάτας μπορεί να γίνεται με λιγότερη συχνότητα από του σκύλου, είναι εφικτό η γάτα σας να συνηθίσει τη διαδικασία του μπάνιου. Ορισμένες γάτες αρέσκονται στην επαφή με το νερό εάν την συνηθίσουν από τη νεαρή τους ηλικία. 
Χρησιμοποιούμε κατάλληλα σαμπουάν για την ευαίσθητη επιδερμίδα της γάτας και απαλλάσσουμε το αγαπημένο σας γατάκι από επικίνδυνα μικρόβια. Με το μπάνιο της γάτας μειώνεται ένα μεγάλο ποσοστό των αλλεργιογόνων ουσιών που υπάρχει στο επιθήλιό της και επωφελείστε άμεσα με αυτές τις καλύτερες συνθήκες υγιεινής. 
Το στέγνωμα της γάτας πραγματοποιείται με ειδικές απορροφητικές πετσέτες και με ήρεμες κινήσεις ώστε να μην τρομάζει και να διασφαλίζεται η ψυχική ηρεμία του αγαπημένου σας κατοικιδίου. 
Ακόμη κι αν η γάτα ή ο γάτος σας δεν δέχεται την επαφή με το νερό, φροντίζουμε για την απλή περιποίηση του τριχώματός τους με βούρτσισμα – χτένισμα και αφαίρεση νεκρής τρίχας με ειδικές χτένες για γάτα. 
Το τρίχωμα της γάτας μετά από το τακτικό βούρτσισμα είναι πολύ απαλό, λείο και αφράτο.  Η διαδικασία γίνεται με υπομονή, αγάπη και ηρεμία. Αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα του τριχώματος της γάτας σας, καθαρίζουμε με φροντίδα το εσωτερικό των αυτιών από παράσιτα ή βρωμιές και αναλαμβάνουμε την ασφαλή κοπή των νυχιών.  Όλες αυτές οι εργασίες πραγματοποιούνται με ασφάλεια, άρτια τεχνική και πολλή αγάπη προς τα ζώα σας. Το ζωάκι σας μετά από τις υπηρεσίες του καθαρισμού και καλλωπισμού του θα είναι έτοιμο για αγκαλίτσες!

Παροχές:

  • Κόψιμο νυχιών
  • Χτένισμα - αφαίρεση κόμπων 
  • Μπάνιο 
  • Κούρεμα
  • Καθαρισμός αυτιών